Neobis groeit en plant verhuizing

Terugblik en vooruitkijken

In de afgelopen twee jaar heeft Neobis zich verder ontwikkeld en maken we plannen voor de toekomst; waaronder een verhuizing. Met onze klanten in gedachten is het productportfolio verder aangescherpt en toegespitst op specifieke branches, zoals de productie en serviceverlenende organisaties. Ons partnership met Odoo maakt het mogelijk om klanten te ondersteunen met kwalitatieve bedrijfssoftware en uitgebreide functionaliteiten. Tezamen met maatwerk software en eigen ontwikkelteams bieden we een complete dienstverlening. Hiermee geven we antwoord op de diversiteit in vraagstukken en bedrijfsdoelstellingen. In de komende periode richten we ons op meer groei en het borgen van kwaliteit en kennis binnen onze organisatie. 

Nieuwe ontwikkelingen

Een mijlpaal in het afgelopen jaar was wel de overname van alle Odoo-activiteiten van Indigo ERP. Er is meer ontwikkelcapaciteit ontstaan en we hebben de mogelijkheid om grafische elementen mee te nemen in de voorstellen richting onze klanten. Denk aan het ontwerpen van websites en huisstijlen, voor een volledig ingericht verkoopkanaal. Daarnaast zijn onze ISO-certificering en de focus op dataveiligheid belangrijke pijlers. We leggen processen vast en toetsen waar we kunnen verbeteren. Daarnaast zijn we een samenwerking gestart met Zebra Technologies, een aanbieder in bedrijfsscanners, mobiele computers, tablets en printers. Met name voor de warehousing sector is dit een interessante toevoeging, die ook nog eens wordt ondersteund door Odoo. Zo halen we meer expertise in huis en bieden we turn-key oplossingen voor onze klanten. 

Odoo modules en maatwerk

Point-of-sales is een andere grote ontwikkeling in de markt en waar Neobis zich op richt. Deze Odoo module is er speciaal voor winkeliers, restaurants en cafés. In een handomdraai richten ondernemers hun restaurant in, met grote voordelen voor de klanten en medewerkers/gebruikers van het systeem. We koppelen met webshops van Magento en WooCommerce en voor kleinere gebruikers natuurlijk ook met Odoo bedrijfssoftware. Onze maatwerk software wordt ontwikkeld met de programmertaal Python. We zien veel klanten die Odoo gebruiken in combinatie met maatwerk elementen, voor de beste service en inzichtelijke workflows. De missie van Neobis is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen en op langere termijn te ondersteunen in vraagstukken.

Nieuw pand in Waddinxveen

In het eerste kwartaal van 2024 verhuist Neobis naar een nieuw pand in Waddinxveen. Naast een kantoorruimte bouwen we hier een experience center waar we complete oplossingen presenteren. Zo ervaren klanten onder andere de point-of-sales en warehouse oplossing door zelf aan de slag te gaan met de software. We kijken uit naar deze ontwikkeling en werken hard aan de realisatie van de ruimte.

Ontdekken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.


Maak kennis met Odoo 17