Odoo voor je productie

Snel inzicht in je resultaten

Optimaal inzicht in je productie

Je productieplanning, calculatie, het proces van inkoop tot levering, facturatie en CRM: alles houd je makkelijk bij met de productiesoftware van Odoo. Deze tool staat niet voor niets bekend als dé software voor toekomstgerichte productiebedrijven. Met Odoo kun je je bedrijf runnen en heb je snel inzicht in je resultaten.  

Wil je meer weten, laat dan je gegevens achter.
Of kijk hieronder voor nog meer details.

Productieorders

Je kunt een productieorder maken met revelante details, zoals de productnaam, stuklijst, hoeveelheid ten behoeve van de productie, geplande datum, grondstoflocatie en de locatie van afgewerkte producten. 

Werkorder

In sommige gevallen moet je als bedrijf werkorders inplannen. Hiermee kun je het werk voor de hele dag plannen en ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Odoo helpt voorkomen dat je meerdere werkorders tegelijk plant als je daar geen capaciteit voor hebt. 

Planning software

De planningsmodule maakt het mogelijk om je productieprocessen te plannen op basis van de huidige voorraad. Het helpt ook je machinecapaciteit in evenwicht te brengen en resource te alloceren voor de continuïteit van de productieprocessen. 

Master Production Schedule

Het Master Production Schedule (MPS) is een waardevolle tool om je productie te plannen op basis van de forecast. MPS helpt bij het rapporteren van de bewerkingen die worden uitgevoerd na het analyseren van nieuwe trends. 

Bill Of Materials en kosten-structuur

Odoo BOM structuur is het document dat de eenheden, de hoeveelheden van elke eenheid en het proces toont dat nodig is om een product te vervaardigen. Je kunt de stuklijstkosten en -structuur op elk gewenst moment inzien. 

Bekijk hieronder een video over de Odoo oplossing voor productie

 
 

Wil je meer weten of verder praten met een goed kop koffie erbij?

Laat dan hieronder je gegevens achter, je hoort zo snel mogelijk van ons!

Bedankt voor je bericht.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.