Odoo voor voorraadbeheer

Stroom eenvoudig je logistieke processen

Direct aan de slag met je voorraadbeheer

Met de voorraadbeheer software van Odoo stroomlijn je jouw logistieke processen. De inkoop en administratie van voorraden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Helder voorraadbeheer draagt bij aan een soepele bedrijfsvoering; precies wat de ondernemer van nu nodig heeft. Kies je voor de voorraadbeheer module van Odoo, dan heb je een helder overzicht van alle voorraad- en goederenstromen. Daarnaast heb je direct inzicht in de processen rond inkoop en verkoop. Alle informatie staat bij elkaar in dezelfde database, dankzij het geïntegreerde ERP-systeem van Odoo. Zo hebben alle betrokken medewerkers altijd en overal toegang tot de data die ze nodig hebben.

Wil je meer weten, laat dan je gegevens achter.
Of kijk hieronder voor nog meer details.

Voorraad dashboard van Odoo

In één oogopslag inzicht in je voorraad. Beheer je voorraad eenvoudig met Odoo. Noteer relevante informatie in een handomdraai en creëer inzicht in je huidige voorraad. 

Inzicht in bereikbaarheid

Telkens wanneer je een order aanmaakt, controleert Odoo de beschikbaarheid van de voorraad van het product. Als je voldoende voorraad hebt staat de status op "Beschikbaar", anders wacht het op de voorraad en is de status "Wachten op materialen" of "Wachten op beschikbaarheid". 

Snelle traceerbaarheid

Met Odoo kun je alle voorraadbewerkingen bekijken vanuit rapporten. Je kunt het partij- en het serienummer activeren voor een compleet traceerbaarheidsrapport. Elke voorraadbeweging beschikt over traceerbaarheidsinformatie en komt in het rapport. 

Rapportages in Odoo 

De beste oplossing voor het beheren van voorraden is Odoo software. Met de rapportagetool van Odoo kunnen gebruikers de efficiëntie en nauwkeurigheid controleren. Het voorraadrapport geeft een overzicht van de voorraad en voorraadbewegingen van verschillende producten. 

Barcodescanner

Maak gebruik van één van de 3 barcodescanners voor eenvoudig gebruik van de Odoo Voorraad & Barcode Scanning apps. Kies voor de USB-scanner, de bluetooth scanner of de mobiele computerscanner.

Bekijk hieronder een video over de Odoo oplossing voor voorraadbeheer. 

 
 

Wil je meer weten of verder praten met een goed kop koffie erbij?

Laat dan hieronder je gegevens achter, je hoort zo snel mogelijk van ons!

Bedankt voor je bericht.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.