Odoo voor je boekhouding

Snel en simpel je administratie op orde

Een boekhoudoplossing die echt werkt

Voor elk bedrijf is het voeren van een administratie verplicht, maar vaak is boekhouden een tijdrovende klus. Daarom is het fijn dat er administratie-software bestaat die jou werk uit handen neemt en bovendien je snel inzicht geeft in kosten en opbrengsten. 

Odoo neemt alle boekhoudklussen van je over. Dat gaat snel en simpel: met één druk op de knop zijn al je gewenste rapportages beschikbaar, realtime over de periode die je hebt geselecteerd. Bovendien kun je overal en altijd je administratie inzien. Odoo is gebruiksvriendelijk, ook als je inlogt via je telefoon. Dankzij een koppeling met de banken kun je direct zien of je klant al betaald heeft en welke facturen er voor jou nog openstaan.

De specialisten van Neobis houden net als jij van een boekhoudoplossing die echt werkt. Die je ontzorgt en tegemoet komt aan je wensen. Van Odoo dus! Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag wat Odoo voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen. Eventueel kunnen we de implementatie van het systeem rechtstreeks met je accountant afstemmen.

Wil je meer weten, laat dan je gegevens achter.
Of kijk hieronder voor nog meer details.

Accounting dashboard van Odoo

Of het nou gaat om klantfacturen, leveranciersfacturen of verschillende bankrekeningen. Facturen die nog verstuurd moeten worden, betaald moeten worden of te laat zijn. Je hebt altijd zicht op de actuele status en de meest relevante informatie. Maak eenvoudig facturen aan  

Vanuit de verkooporder maak je met één druk op de knop een factuur aan. Odoo bepaalt wat er geleverd is en wat er eerder gefactureerd is. Deze factuur stuur je eenvoudig vanuit Odoo per mail naar de klant. 


Banksynchronisatie

Synchroniseer je bankafschriften automatisch per bank of importeer bestanden. 

Facturatie

Maak scherpe en professionele facturen, beheer terugkerende facturen en controleer betalingen.Beheer facturen en declaraties

Beheer leveranciersfacturen en krijg een duidelijke prognose van toekomstige vorderingen. 
Eenvoudig afletteren

Bespaar tijd en automatiseer 95% van het afletteren met onze slimme aflettertool. 

Dynamische rapportages in één overzicht

Maak in een handomdraai je resultatenrekening, balans of cashflow overzicht. Filter, zoom, maak notities en vergelijk snel alle gegevens. Gebruik BI-cubes en genereer rapporten voor alle onderdelen van je organisatie.

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Het door u gevraagde document wordt u per mail toegestuurd.


Bekijk hieronder een video over de boekhoudoplossingen van Odoo


 
 

Wil je meer weten of verder praten met een goed kop koffie erbij?

Laat dan hieronder je gegevens achter, je hoort zo snel mogelijk van ons!

Bedankt voor je bericht.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.