Upgrade van de Odoo omgeving van EKI naar versie 16.0

EKI & Odoo 16.0

EKI biedt bedrijven technische oplossingen in rubber en schuim die aansluiten bij hun specifieke behoeften. Ze verwerken rubber en schuim tot de gewenste vormen voor industrie, bouw en groothandels. De producten worden geleverd in heel Europa. EKI staat in de markt bekend om schuim, rubber, celrubber en sponsrubber en ze bieden de grootst mogelijke keuzevrijheid.

Upgrade realiseren

Elk jaar wordt een nieuwe Odoo versie beschikbaar gesteld met nog meer functionaliteiten die de gebruiker in staat stellen nog slimmer en efficiënter te werken. Recentelijk hebben wij de Odoo omgeving van EKI naar de meest recente versie gebracht. Met onze grondige kennis van het Odoo-ecosysteem en uitgebreide ervaring in het uitvoeren van succesvolle upgrades, werkten wij nauw samen met de medewerkers van EKI om de overstap van Odoo 14.0 naar Odoo 16.0 te realiseren.

Neobis zorgde voor een naadloze migratie van de verkoop-, inkoop- en productiemodules naar de nieuwste versie. Uiteraard met behoud van de bestaande gegevens en configuraties. We begrepen daarbij het belang van minimale onderbrekingen voor EKI. Daarom werd er op zondag gewerkt; om ervoor te zorgen dat de productiemedewerkers zonder verstoring op maandagochtend direct met weer Odoo verder konden. 

Met de overstap naar versie 16.0 versterkt EKI de concurrentiepositie en worden bedrijfsprocessen verder geoptimaliseerd.

Lees meer over Odoo bedrijfssoftware.


Bedrijfssoftware als onderdeel van groeistrategie