Maak kennis met Odoo 17

Release Odoo 17


Odoo 17 is hier! Sneller en veiliger dan voorheen en boordevol handige AI-oplossingen. Odoo heeft nieuwe apps ontwikkeld die voorzien zijn van nieuwe functionaliteiten en passen bij de bekende applicaties. 


Eén ding is zeker: Odoo heeft een complete redesign gekregen. De paarse kleur is verleden tijd en het nieuwe ontwerp vertegenwoordigt alles waar het merk voor staat. Het is strak en scherp, intuïtief en leuk, en het maakt je werkdagen beter - net als de rest van de Odoo modules en functionaliteiten.
Industry Library

Het bouwen van een database kan overweldigend zijn, vooral als je kiest uit de meer dan 70 apps van Odoo. De nieuwe Industry module is ontworpen om het hele proces een vliegende start te geven. Je hoeft niet meer helemaal opnieuw te beginnen; kies eenvoudig de branche uit de bibliotheek en er wordt automatisch een selectie van gerelateerde apps geïnstalleerd.

Point of sale optimalisatie

Point of Sale heeft een verandering doorgemaakt, resulterend in state-of-the-art software voor restaurants en winkels. Het gaat erom jou en je klanten opties te bieden: ze kunnen nu bestellen en betalen door QR-codes te scannen met hun telefoon of via een zelfbedieningskiosk. Alles voor een optimale gebruikerservaring voor jouw team.

ChatGPT in Odoo

ChatGPT is booming in 2023 en in de komende jaren wordt deze tool nog uitgebreider. Geheel in lijn met deze gedachte is ChatGPT geïntegreerd met Odoo. Genereer alternatieve teksten voor de apps, of gebruik een goede prompt om zo de tekst te laten schrijven. De mogelijkheden zijn eindeloos: het maken van een nieuwe website of pagina is zo gedaan.

Website omzetten

Ook is de website-scraper geïntroduceerd. Met deze nieuwe functie zet je elke website om in een Odoo-pagina. Vergeet langdurige migraties, handmatig kopiëren en plakken en het redesignen van je digitale shop. Plak het adres van je huidige website en zie waar Odoo tot in staat is. Minder werk en meer resultaat!

Meer over Odoo 17

Lees meer over Odoo 17 en de nieuwe functionaliteiten in de uitgebreide blog op de Odoo werbsite. Neobis kent de nieuwe versie van binnen en buiten en ondersteunt bedrijven bij de implementatie van Odoo 17, perfect afgestemd op de behoeften en eisen.


Odoo Experience Brussel 2023