Odoo voor webshops

Alles bij elkaar: inkoop, voorraad, verkoop en administratie

Jouw webshop: méér dan alleen een website vol producten

Je hebt al een webshop of je wilt er één opzetten. Vandaag de dag zijn veel verschillende aanbieders van webshop oplossingen actief. Vanaf het begin wil je alles goed inrichten en regelen. De basis van je webshop compleet hebben. Maar welke aanbieder kies je?

We zijn geneigd om voor een aanbieder te kiezen die de meeste opties biedt. De eerste vraag die je moet beantwoorden is wat je allemaal nodig hebt voor jouw specifieke webshop. Naast de webshop heb je altijd te maken met het inkopen van goederen, de voorraad met de leveringen en niet te vergeten de boekhouding. Hierin wil je alle rapportages zien zoals de btw aangifte. Odoo is open source software en de oplossing waar al deze processen naadloos integreren. 

De specialisten van Neobis houden net als jij van bedrijfssoftware die echt werkt. Software waarin je voorraad automatisch wordt bijgehouden, net als de inkoop, verkoop en je hoeft je al helemaal geen zorgen te maken over de boekhouding. Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag wat Odoo voor jou kan betekenen. Heeft jouw voorkeur om de implementatie van het systeem via je accountant te laten verlopen, dan is dit ook mogelijk.

Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter.
Of kijk hieronder voor nog meer details.

Realtime dashboard

Krijg inzicht in alle bezoekers van je website en volg hun klantreis in realtime. Maak contact met de meest interessante bezoekers in slechts één klik. Via pushmeldingen, live chat, sms en meer. Verhoog meteen je service en persoonlijke interactie.


Klantenportaal

Werk met een klantenportaal voor je bezoekers. Zij hebben direct toegang tot hun documenten, zoals tickets, facturen en meer. Alle relevante data staat bij elkaar en de klant heeft een persoonlijke inlog om erbij te kunnen.


Eenvoudig afrekenen

Het afrekenen met het betaalsysteem is eenvoudig. Voeg extra stappen toe om deze functie geheel naar wens in te richten. Bied bezoekers het gemak en de snelheid om hun bestelling af te ronden. Hiermee verhoog je ook jouw merkvoorkeur.


Productbeschikbaarheid

Verkoop producten op basis van je voorraadniveaus en loop nooit meer achter. Toon de hoeveelheden die je in voorraad hebt en stel meldingen in. Zo weten jij en de klant waar ze aan toe zijn.

Bekijk hieronder een video over de webshop-oplossing van Odoo

Wil je meer weten of verder praten met een goed kop koffie erbij?

Vul je gegevens in en je hoort zo snel mogelijk van ons!

Bedankt voor je bericht.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.