Odoo Documenten

Wordt een papierloos bedrijf.
Spaar tijd uit met het ingeven van rekening, scannen van contracten, goedkeuren van documenten.

DMS opnieuw uitgevonden
Ga naar een papierloze aanpak

Stroomlijn uw workflow
Profiteer van de volledig geïntegreerde goedkeuring, controle en validatieprocessen met activiteiten, de chatter en actie regels zodat u er zeker van bent dat alles gedaan wordt door de juiste persoon op de juiste moment.


E-mail gateway
Via de e-mail gateway worden facturen automatisch aangemaakt vanuit een gescand document of rechtstreeks vanuit de leverancier zijn e-mail.


Werk samen met uw team en klanten
Link documenten aan uw collega's, klanten of leveranciers. Deel bestanden en openbare mappen met uw klanten en laat ze rechtstreeks documenten importeren.


Werk naadloos met Onderteken
Verspil geen tijd aan het printen en scannen van documenten die iemand moet ondertekenen, wijs ze toe aan de juiste persoon, laat ze ondertekenen en stuur ze direct terug.


Documenten in batch verwerken
Werk in batch door goedkeuring te vragen, folders te wijzigen, te labelen en meerdere bestanden in één keer toe te wijzen in plaats van één per één.


Geïntegreerd in Odoo Apps
Documenten is geïntegreerd met andere Odoo Apps. Volg versies van plannen en werkbladen op met PLM, maak uw aankoopfacturen aan met één klik dankzij AI in Accounting of creëer taken vanuit specifieke documenten.

Bied documenten aan voor ondertekening.


Spreadsheets naadloos geintegreerd

Gebruik realtime data vanuit elke Odoo app voor het maken van uw persoonlijke rapportage.

Het is zelfs mogelijk om velden een bepaalde kleur te geven afhankelijk van de waarde die in het veld staat.