Odoo voor documentbeheer & workflows

Bewerk en deel eenvoudig je documenten

Verbeter je workflows en documentbeheer

Altijd en overal toegang tot de documenten die je nodig hebt, waar en wanneer je ook werkt. Dat is het voordeel van document management software en het in kaart brengen van je workflows. Met een document management systeem van Odoo vind je documenten snel terug en werk je efficiënter samen, want je kunt eenvoudig documenten bewerken en delen. Verbeter je workflow en bespaar kosten door te kiezen voor Odoo software. Neobis vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Wil je meer weten, laat dan je gegevens achter.
Of kijk hieronder voor nog meer details.

Stroomlijn je workflow
Profiteer van de volledig geïntegreerde goedkeuring, controle en validatieprocessen met activiteiten, de Odoo chatter en actieregels, zodat je er zeker van bent dat alles gedaan wordt door de juiste persoon op het juiste moment.

E-mail gateway
Via de e-mail gateway worden facturen automatisch aangemaakt vanuit een gescand document of rechtstreeks vanuit de leverancier.

Werk samen met je team en klanten
Link documenten aan collega's, klanten of leveranciers. Deel bestanden en openbare mappen met je klanten en laat ze rechtstreeks documenten importeren.

Snel en eenvoudig ondertekenen
Verspil geen tijd aan het printen en scannen van documenten die iemand moet ondertekenen. Wijs ze toe aan de juiste persoon voor een ondertekening en stuur ze direct terug.

Documenten in batch verwerken
Werk in batches door goedkeuring te vragen, folders te wijzigen, te labelen en meerdere bestanden in één keer toe te wijzen. 

Integratie met Odoo Apps
Deze oplossing is geïntegreerd met andere Odoo Apps. Volg versies van planningen en werkbladen op met PLM, maak facturen aan met één klik op de knop dankzij AI in de boekhoudoplossing, of creëer taken vanuit specifieke documenten.

Bied eenvoudig documenten aan voor ondertekening


Spreadsheets naadloos geïntegreerd

Gebruik realtime data vanuit elke Odoo App voor het maken van persoonlijke rapportages. Het is zelfs mogelijk om velden een bepaalde kleur te geven, afhankelijk van de waarde die in het veld staat. 


Bekijk hieronder video's over de Odoo oplossing voor documenten en workflows

 
 

 
 

Wil je meer weten of verder praten met een goed kop koffie erbij?

Laat dan hieronder je gegevens achter, je hoort zo snel mogelijk van ons!

Bedankt voor je bericht.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.