​Boekhouding

De oplossing met software van Odoo

Meer over boekhoudoplossingen

Voor elk bedrijf is het voeren van een administratie verplicht maar dat kan op vele manieren. Voor jou is het belangrijk dat de administratie zo makkelijk mogelijk gaat en dat je zo veel mogelijk inzicht heb in alle kosten en opbrengsten. Alle gewenste rapportage zijn met een druk op de knop beschikbaar en realtime over de periode die je selecteert.

Waarvandaan je ook werkt of dit nu op kantoor is of dat je op een bankje in het bos zit de administratie is zelfs vanaf je telefoon inzichtelijk. Door de koppeling met de banken kun je direct zien of die klant al betaald heeft of dat er nog een aantal leveranciers op hun geld zitten te wachten.

Wij van Neobis hebben specialisten die alles weten van jullie behoeften en wat wel en niet handig is zodat jullie je geen zorgen meer hoeven te maken over de administratie en dat zoveel mogelijk zaken automatisch verlopen. Uiteraard stemmen wij eventueel rechtstreeks met je accountant af zodat jullie je kunnen richten op het geen jullie goed in zijn.

Wil je meer weten, laat dan je gegevens achter.
Of kijk hieronder voor nog meer details.

Accounting dashboard van Odoo

Of het nu gaat om klantfacturen, leveranciersfacturen of de verschillende bankrekeningen. Facturen die nog verstuurd moeten worden, betaald moeten worden of te laat zijn. Je hebt altijd zicht op de actuele status en de meest relevante informatie. Maak eenvoudig facturen aan  

Vanuit de verkooporder maak je met een druk op de knop een factuur aan. Odoo bepaalt wat er geleverd is en wat er eerder gefactureerd is. Deze factuur stuur je eenvoudig vanuit Odoo per mail naar de klant. 


Banksynchronisatie

Synchroniseer je bankafschriften automatisch per bank of importeer bestanden. 

Facturatie

Maak scherpe en professionele facturen, beheer terugkerende facturen en controleer betalingen.Beheer facturen en declaraties

Beheer leveranciersfacturen en krijg een duidelijke prognose van toekomstige vorderingen. 
Eenvoudig afletteren

Bespaar tijd en automatiseer 95% van het afletteren met onze slimme aflettertool. 

Dynamische rapportages in één overzicht

 Maak in een handomdraai je resultatenrekening, balans of cashflow overzicht. Filter, zoom, maak notities en vergelijk snel alle gegevens. Gebruik BI-cubes en genereer rapporten voor alle onderdelen van je organisatie.

Bekijk hieronder de productvideo van Odoo


 
 

Wil je meer weten of verder praten met een goed kop koffie erbij?

Laat dan hieronder je gegevens achter, je hoort zo snel mogelijk van ons!

Bedankt voor je bericht.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.