Odoo consultancy & projecten 
Odoo consultancy en projectmanagement door Neobis


Wil je meer weten, laat dan je gegevens achter.
Of kijk hieronder voor nog meer details.

Een klantgerichte en resultaatgerichte denkwijze staat bij onze specialisten altijd voorop. Zij hebben jarenlange ervaring in technologie en projecten en kennen de markt. Aangevuld met de uitgebreide Odoo expertise van onze consultants is Neobis de juiste partner voor succesvolle Odoo projecten. 

Volledige integratie van Odoo in uw IT-landschap

Ons kennis is gericht op de werking van IT-processen en de samenhang ervan. We kijken verder dan alleen de beste ERP oplossing, maar verzorgen ook de volwaardige implementatie en integratie van Odoo met het huidige IT-landschap. Neobis blijft na de implementatie werken aan het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en weet de optimale mix te creëren van toekomstgerichte oplossingen. 

Odoo advies voor organisaties

We richten ons op de meest kritieke processen van je organisatie: strategie, organisatie, operations en IT.  Deze processen automatiseren en stroomlijnen ondersteunt de bedrijfsdoelstellingen en speelt mee in de groei van organisaties. Ons team ondersteunt je bij de uitwerking van een realistische strategie voor de implementatie van krachtige bedrijfssoftware.

Wil je meer weten of verder praten met een goed kop koffie erbij?

Laat dan hieronder je gegevens achter, je hoort zo snel mogelijk van ons!

Bedankt voor je bericht.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.