Odoo voor productie
Software voor productie

Optimale inzicht in je productie

Productie software maakt geavanceerde planning en planning van productieactiviteiten mogelijk. Met deze tools kun je eenvoudig productiemiddelen en -mogelijkheden bijhouden. Van productie, productieplanning, calculatie, inkoop tot levering en facturatie met boekhouding en CRM. Met Odoo productie software stuur je alles aan en heb inzicht in je bedrijfsresultaten. Odoo staat niet voor niets bekend als de productie software voor toekomstgerichte productiebedrijven.

Wil je meer weten, laat dan je gegevens achter.
Of kijk hieronder voor nog meer details.

Productieorders

Je kunt een productieorder maken met revelante details zoals de productnaam waarvoor de order is gemaakt, stuklijst van dat product, hoeveelheid van het product ten behoeve van de productie, geplande datum, grondstoflocatie en locatie van afgewerkte producten. 

Werkorder

In sommige gevallen moet je als bedrijf werkorders inplannen. Hiermee kun je het werk voor de hele dag plannen en ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Odoo helpt voorkomen dat je meerdere werkorders tegelijk plant als je daar geen capaciteit voor hebt. 

Planning software

De planning module maakt het mogelijk om je productieprocessen te plannen op basis van de huidige voorraad. Het helpt ook je machinecapaciteit in evenwicht te brengen en resource te alloceren voor de continuïteit van de productieprocessen. 

Master Production Schedule

Het Master Production Schedule (MPS) is een waardevolle tool om je productie te plannen op basis van de forecast. MPS helpt bij het rapporteren van de bewerkingen die worden uitgevoerd na het analyseren van nieuwe trends. 

Bill Of Materials en kosten structuur

Odoo BOM structuur is het document dat de eenheden, de hoeveelheden van elke eenheid en het proces toont dat nodig is om een product te vervaardigen. Je kunt de stuklijstkosten en –structuur op elk gewenst moment inzien. 

Bekijk hieronder de productvideo van de Odoo oplossing voor productie

 
 

Wil je meer weten of verder praten met een goed kop koffie erbij?

Laat dan hieronder je gegevens achter, je hoort zo snel mogelijk van ons!

Bedankt voor je bericht.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.