Odoo ERP-software  

Alle bedrijfsprocessen in 1 omgeving  


Wil je meer weten, laat dan je gegevens achter.
Of kijk hieronder voor nog meer details.

Odoo bedrijfssoftware 

Odoo is een open source ERP systeem en het snelst groeiende bedrijfssoftwarepakket ter wereld. De software van Odoo is intuïtief, voorzien van alle mogelijkheden ter ondersteuning van bedrijfsprocessen, volledig geïntegreerd en stelt de gebruiker centraal. Odoo heeft 3500+ partners en wereldwijd meer dan 7 miljoen actieve gebruikers (2022): “Wij vinden dat bedrijfssoftware in complexe behoeften moet kunnen voorzien zonder ingewikkeld te zijn." 

Gebruiksvriendelijke software 

Door alle bedrijfsprocessen te integreren in 1 omgeving, zijn er geen complexe koppelingen meer nodig. Software van Odoo is gebaseerd op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid, zodat gebruikers optimaal kunnen werken en profiteren van updates en slimme features. Intussen zijn 30 hoofdapplicaties ontwikkeld (2022) die regelmatig worden verbeterd. 

Odoo Silver Partner 

Neobis verzorgt advies, implementatie en support van Odoo oplossingen. Wij zijn Odoo Silver Partner en begeleiden je in het gehele proces met de beste oplossingen, afgestemd op jouw organisatie. Odoo software is alles wat een bedrijf nodig heeft en ook nog eens breed inzetbaar in verschillende branches zoals retail, industrie, dienstverlening en e-commerce. Neobis zet business consultants in voor het beste advies bij de implementatie van Odoo oplossingen, die perfect aansluiten op de bedrijfsdoelstellingen.

Bekijk alle Odoo oplossingen 


Wil je meer weten of verder praten met een goed kop koffie erbij?

Laat dan hieronder je gegevens achter, je hoort zo snel mogelijk van ons!

Bedankt voor je bericht.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.