Over Neobis

Maak kennis met Neobis 

Neobis is in 2004 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd IT-bedrijf waarbij alles draait om de beste oplossingen voor onze klanten. Na enkele overnames en verhuizingen zijn we uitgegroeid tot een internationaal opererend team van IT-experts. Sinds december 2021 zijn we afgesplitst van de Impulsum Group en gaan verder als partners.

 
ICT-dienstverlener en Odoo specialist
Wij hebben passie voor ons vak en maken softwareoplossingen die klanten verder brengt als antwoord op hun IT-vraagstukken. Ingewikkelde bedrijfsprocessen automatiseren en simpel maken doen we met de krachtige software van Odoo. Neobis is Odoo Silver Partner en Odoo specialist. Met behulp van deze oplossingen halen we tijd uit je bedrijfsprocessen brengen de kwaliteit terug. 

Bedrijfsprocessen automatiseren
Wij leveren professionele softwareoplossingen aan organisaties voor het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen met gerenommeerde softwarepakketten. Hierbij combineren we inzicht, ervaring en kennis van branchespecifieke situaties. Ons team kent de praktijk, weet je wensen en processen te doorgronden en beschikt over uitgebreide kennis van Odoo oplossingen. 

 
Slimme en veilige IT-ondersteuning
Neobis is je partner voor het hele IT-traject: van vooronderzoek tot ontwerp, van implementatie en uitrol tot oplevering en onderhoud. Om het optimale uit je werk te halen, moeten bedrijfsprocessen gestroomlijnd worden. Met de krachtige software van Odoo zorgen we voor slimme en veilige IT-ondersteuning die volledig aansluit op het gewenste resultaat. 

Neobis partners

West IT Solutions

West IT Solutions heeft een sterke ingenieurscultuur ontwikkeld en is al jaren hét IT-bedrijf op het gebied van internettechnologie, softwareontwikkeling, IT Consultancy en hosting. Het team werkt nauw samen met klanten en duikt in hun unieke uitdagingen om meer waarde te creëren in minder tijd. West IT Solutions is onderdeel van de Impulsum Group. 

Nimbus360

Nimbus360 is expert in het hosten en beveiligen van systemen en applicaties. Je data is veilig en altijd en overal eenvoudig en snel bereikbaar. Samen met West IT Solutions vormt Nimbus360 de Impulsum Group. De focus van de dienstverlening is het leveren van hoogwaardige en veilige automatiseringsoplossingen aan organisaties met uiteenlopende IT-vraagstukken. 

Versada UAB

Sinds 2010 levert Versada UAB professionele Odoo oplossingen; vandaag de dag één van de belangrijkste ERP-oplossingen. Een ervaren en internationaal team werkt dagelijkse aan projecten waar een succesvol en volwaardig ERP-systeem centraal staat. De Odoo software wordt aangepast aan je wensen en doelstellingen voor een hoge bedrijfsefficiëntie. 

Impulsum Group 

Impulsum Group is de nummer 1 internetgroep op het gebied van internettechnologie, softwareontwikkeling en cyber security voor grote organisaties. Door specifieke IT-oplossingen te ontwikkelen voor de unieke vraagstukken van klanten, ondersteunt Impulsum Group ze met het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.