Uw aanspreekpunt
Wij zijn Neobis
Onderdeel van Impulsum Group

Wie we zijn
Een IT-bedrijf met ambitie
Neobis is in 2004 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd IT-bedrijf waarbij alles draait om de beste oplossingen voor onze klanten. Na enkele overnames en verhuizingen zijn we uitgegroeid tot een internationaal opererend team van IT-experts.

Passie
Wij hebben passie voor ons vak. Wij maken software-oplossingen waar wij trots op zijn en waar onze klant ook echt mee geholpen is. Maar wij gaan verder. Naast de beste oplossing voor uw vraag staan wij ook voor kwaliteit. De oplossingen die wij leveren zijn veilig en toegankelijk en de processen zijn geborgd. Wij werken samen in teams waarin wij kennis delen en overdragen om met elkaar steeds beter te worden.

Wat we doen
De beste bedrijfssoftware-oplossingen
Wij leveren professionele software-oplossingen aan organisaties voor het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen op basis van gerenommeerde softwarepakketten.

Hierbij combineren we inzicht, ervaring en gedegen kennis van branche specifieke situaties. Onze consultants zijn naast hun vaardigheden ook uitgerust met best practices zodat de kosten en risico’s van implementaties stevig beperkt worden.

Ondersteuning van begin tot eind
We zijn er voor uw hele IT-traject, van vooronderzoek tot ontwerp, van implementatie en uitrol tot oplevering en onderhoud. Wij werken vanuit drie vestigingen. In Delft, Rotterdam en Breda. Hierdoor kunnen wij lokaal georiënteerd werken, terwijl wij de krachten van onze verschillende disciplines met elkaar bundelen.

Met deze partners werken we samen

West IT Solutions

In de bijna 35 jaar van ons bestaan, hebben wij een sterke ingenieurscultuur ontwikkeld. Wij zijn dan ook erg trots op het werk dat we afleveren en wij zetten ons voortdurend in om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren. Wij waarderen en respecteren al onze medewerkers. Daarom maken wij er werk van om iedereen van een veilige werkomgeving te voorzien. Wij zijn professionals en nieuwsgierige ingenieurs die altijd op zoek zijn om iets nieuws te leren.

Kernwaarden & DNA
 Veilige werkomgeving
 Kennis delen
 Samenwerken en inclusief
 Eerlijk en transparant
 Kom altijd de afspraak na

Nimbus360

Uw data bij ons in goede handen
Applicaties verwerken belangrijke informatie. Ze vormen voor iedere organisatie een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering.

In onze informatiemaatschappij is het van groot belang dat die gegevens altijd beschikbaar zijn, 24/7 en 365 dagen per jaar. Daarnaast moeten deze gegevens zo goed mogelijk beveiligd zijn.

Om u hierbij van dienst te zijn, bieden wij verschillende cloudservices aan

Versada UAB

Odoo Ontwikkeling


Wanneer Odoo out of the box functionaliteiten uw GAP niet kunnen oplossen, zijn onze developers nog steeds in staat om de applicatie aan te passen aan uw noden. Niet enkel bij de start van uw project. Wanneer uw processen doorheen de jaren zouden veranderen, zijn we nog steeds in staat u een snelle en kost-effeciënte oplossing aan te bieden.