Over Neobis

Maak kennis met Neobis 

Neobis is in 2004 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd IT-bedrijf waarbij alles draait om de beste oplossingen voor onze klanten. Na enkele overnames en verhuizingen zijn we uitgegroeid tot een internationaal opererend team van IT-experts. Sinds december 2021 zijn we afgesplitst van de Impulsum Group en gaan verder als partners.

 
ICT-dienstverlener en Odoo specialist
Wij hebben passie voor ons vak en maken softwareoplossingen die klanten verder brengt als antwoord op hun IT-vraagstukken. Ingewikkelde bedrijfsprocessen automatiseren en simpel maken doen we met de krachtige software van Odoo. Neobis is Odoo Silver Partner en Odoo specialist. Met behulp van deze oplossingen halen we tijd uit je bedrijfsprocessen brengen de kwaliteit terug. 

Bedrijfsprocessen automatiseren
Wij leveren professionele softwareoplossingen aan organisaties voor het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen met gerenommeerde softwarepakketten. Hierbij combineren we inzicht, ervaring en kennis van branchespecifieke situaties. Ons team kent de praktijk, weet je wensen en processen te doorgronden en beschikt over uitgebreide kennis van Odoo oplossingen. 

 
Slimme en veilige IT-ondersteuning
Neobis is je partner voor het hele IT-traject: van vooronderzoek tot ontwerp, van implementatie en uitrol tot oplevering en onderhoud. Om het optimale uit je werk te halen, moeten bedrijfsprocessen gestroomlijnd worden. Met de krachtige software van Odoo zorgen we voor slimme en veilige IT-ondersteuning die volledig aansluit op het gewenste resultaat. 

Maak kennis met ons team 

Thijs van Oers

Business & Odoo Consultant 

Na 20 jaar consultancy bij diverse softwareleveranciers, implementeer ik sinds 5 jaar Odoo-oplossingen.

Het is een voorwaarde dat alle medewerkers betrokken zijn. Communicatie, doorzetten en je aan de gemaakte afspraken houden zijn belangrijke kernwaarden.

Dangiras ‌Venckus

Odoo Software Consultant 

Volgt.

Roger Kokos

Odoo Consultant / Software Architect 

Ik geloof in continu leren en verbeteren en werk graag aan geoptimaliseerde pipelines. Ik ben blij als ik mijn kennis en ervaring kan inzetten om projecten naar de volgende stap te zetten. Hierbij is voor mij het bouwen aan duurzame relaties van groot belang.

Karan Shah

Odoo Software Consultant 

Volgt.

Stan Syfert

Software Consultant / Architect 

Volgt.

Andrea Dronk

Allround copywriter

Mijn taak is om jouw verhaal te vertalen naar begrijpelijke content voor lezers, eindgebruikers, klanten, medewerkers en relaties. Content die je begrijpt, herkent en deelt. Van tech en software tot non-profit content.​

Walter Ruiter

Projectmanager / Software architect.

Sinds 1988 al betrokken bij software ontwikkeling en IT omgevingen, hiermee heb ik dan ook een brede IT achtergrond opgebouwd. In het bedrijfsleven meerdere functies bekleed als projectmanager, afdelingsmanager en operationeel manager. Graag help ik u om door middel van software uw bedrijf efficiënter te organiseren.