Neobis behaalt Odoo Gold status

Neobis is sinds mei 2018 officieel Odoo Gold Partner! Deze mijlpaal is een mooie blijk van waardering. Het geeft ons extra bevlogenheid om de Odoo bedrijfssoftware in Nederland de plaats te geven die het verdient.

Met Odoo een professionele bedrijfssoftware omgeving

Hiermee brengen wij Odoo bedrijfssoftware op professionele wijze aan naar kleine- en middelgrote organisaties. De software is bij uitstek geschikt om bedrijfsprocessen te optimaliseren, door de modulaire, veelzijdige en vooruitstrevende toepassingsmogelijkheden. De inzet van Odoo, op basis van een gedegen advies, maakt het werk van onze klanten nog aantrekkelijker en gemakkelijker – van begin tot eind.

Odoo Gold Partner

Met onze certificering als Gold Partner tonen wij onze expertise aan en verbinden wij onszelf aan constante doorontwikkeling op het gebied van functionaliteit, kennis en opleiding van Odoo bedrijfssoftware.

Dé partner voor uw bedrijfssoftware implementatie

Met Neobis – The Odoo Company krijgt u de beste implementatiepartner om uw bedrijfsprocessen optimaal te beheren en op elkaar af te stemmen. Met als extra voordeel dat u daarmee voorkomt dat de cloud-oplossingen binnen uw bedrijf tot een ongewenste wildgroei leiden

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Neobis – The Odoo Company (inmiddels gevestigd in Breda, Rotterdam en Delft) voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via sales@neobis.nl

Neobis Business Solutions Gold Relatie


OCA sprint Sevilla support by Neobis