Neobis neemt Nederlandse activiteiten Net-Certo over

Zoals u weet is Neobis ICT Dienstverlening BV constant op zoek om haar dienstverlening te verbeteren en verder uit te bouwen.

Wij kunnen u met plezier aankondigen dat Neobis ICT Dienstverlening BV de Nederlandse OpenERP activiteiten van de Net-Certo groep heeft overgenomen. Om de geleverde kwaliteit verder te verhogen is in onderling akkoord beslist om deze klanten via een Nederlandse firma te ondersteunen. Net-Certo heeft zich omgevormd tot Yinius met als primaire doelstelling ondersteuning van partners en ter beschikking stellen van hoog kwalitatieve mensen.

Nederlands aanspreekpunt

Op die manier heeft u als klant een Nederlands aanspreekpunt met jaren ervaring die wordt ondersteund door dezelfde kwalitatieve mensen uit het verleden. Deze operatie moet u als klant verzekeren van een meer directe, betere communicatie en service.

Neobis ICT Dienstverlening BV zal vanaf heden zijn resources en middelen ter beschikking stellen om u ten dienste te zijn.

Mocht u vragen hebben omtrent deze communicatie, aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan met plezier ter uwer beschikking.


BTW verhoging