Nieuwe eigenaar voor Neobis

Neobis gaat verder op eigen kracht

Neobis is onlangs van eigenaar gewisseld. Walter Ruiter is sinds oktober 2016 nauw betrokken bij alle activiteiten van Neobis en heeft met ingang van december 2021 alle aandelen overgenomen. Met Walter als nieuwe eigenaar gaat Neobis onder eigen naam verder en is daarmee geen onderdeel meer van de Impulsum Group.

Neobis en West IT

De afgelopen jaren is Neobis onder de vlag van de Impulsum Group verder gegroeid en geprofessionaliseerd. Walter: “Wij zijn trots op het feit dat we Odoo Silver Partner zijn. In de komende periode richt Neobis zich niet alleen op de beste ERP-oplossing, maar ook de volwaardige implementatie en integratie met het huidige IT-landschap. We willen de Impulsum Group bedanken voor de gelegenheid om Neobis verder uit te bouwen en hopen in de toekomst nog gebruik te kunnen maken van hun kennis en expertise.”

Mark van Deursen, directeur van West IT en eigenaar van de Impulsum Group vult aan: “Ik ben ervan overtuigd dat Walter met zijn trackrecord binnen de IT-sector en zijn hands-on betrokkenheid Neobis weer een mooie volgende stap verder zal brengen.”

Over Neobis

Naast de implementatie van de beste ERP-oplossing ondersteunt Neobis klanten met de integratie van het machinepark, ERP-pakket en Odoo. Ook sensordata kan met behulp van IoT beschikbaar worden gemaakt in Odoo. Dit wordt opgepakt door het huidige team, maar ook in samenwerking met specialistische partners. Uiteraard blijft de Impulsum Group partner van Neobis.

Neobis gaat samen met klanten voor een eindresultaat dat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit, inclusief documentatie, onderhoud en borging van de software. Ze denken mee en zijn niet bang om te innoveren. Walter: “We gaan op zoek naar de kern van het probleem, om zo IT-oplossing(en) aan te bieden die volledig aansluiten op het gewenste resultaat.”

Wat verandert er voor jou

Ben je klant bij Neobis, dan blijft dit zo en heb je met dezelfde mensen contact. In het vervolg gaan zij je rechtstreeks vanuit Neobis informeren met een periodieke nieuwsbrief over de meest uiteenlopende onderwerpen gericht op bedrijfssoftware. Voor de relaties van West IT verandert er niets.

Volg ons

Via de Neobis bedrijfspagina en West IT bedrijfspagina op LinkedIn houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen, projecten en innovaties binnen onze organisatie. Volg onze bedrijfspagina voor de nieuwste updates.


OCA sprint Louvain-La-Neuve support by Neobis