OCA sprint Louvain-La-Neuve support by Neobis

Neobis implementeert bedrijfssoftware die wordt ingezet voor het optimaliseren van MKB bedrijfsprocessen. Hiervoor maken wij gebruik van de open source ERP software van Odoo. Odoo heeft zich al wereldwijd bewezen met een grote actieve community, de Odoo Community Association (OCA) waardoor kennis en ervaring wordt geborgd.

Zo wordt er op 1 en 2 oktober te België, een uitgebreide OCA Code Sprint georganiseerd. Hier komen ruim 140 Odoo-developers/consultants bij elkaar voorafgaand aan de Odoo Experience 2018.

OCA Code Sprints

De OCA Code Sprints geven Odoo-developers/consultants over de hele wereld de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en samen te werken om Odoo en de OCA te verbeteren. Neobis is ook aanwezig tijdens deze code sprints. De deelnemers richten zich hierbij op migraties van bestaande OCA-modules naar 11.0 of introductie van nieuwe modules.

Door onze deelname aan dit event ontwikkelen wij ons verder op het gebied van Odoo en de OCA. Deze kennis zetten wij in bij onze klanten bij het automatiseren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Benieuwd wat Neobis – The Odoo Company, dé innovatie voor het MKB voor uw organisatie kan betekenen? De koffie staat klaar!


Succes vieren doen wij samen!