OCA sprint Sevilla support by Neobis

Neobis implementeert bedrijfssoftware die wordt ingezet voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. De software oplossing die wij hiervoor gebruiken is Odoo. En dit is niet zomaar. Odoo is een open source oplossing die zich wereldwijd al heeft bewezen met een grote community, de Odoo Community Association (OCA) waardoor kennis en ervaring wordt geborgd.

Deze community is erg actief en neemt haar taken serieus. Zo wordt er van 11 tot en met 13 juni in Sevilla, Spanje voorafgaand aan de Spanish Community days (Jornadas Odoo) een uitgebreide OCA Code Sprint georganiseerd.

OCA Code Sprints met Odoo-developers

De OCA Code Sprints geven Odoo-developers & consultants over de hele wereld de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en samen te werken om Odoo en de OCA te verbeteren. Ook Neobis is aanwezig tijdens deze code sprints. De deelnemers richten zich hierbij op migraties van bestaande OCA-modules naar 11.0 of introductie van nieuwe modules. Voorafgaand aan het evenement wordt de specifieke agenda vastgesteld om te bepalen aan welke modules zal worden gewerkt.

Door onze deelname aan dit event stellen wij onszelf op de hoogte van de laatste technieken en nieuwste mogelijkheden. Ook verdiepen wij onze kennis hiermee waardoor wij onze klanten nog uitgebreider kunnen bijstaan bij het automatiseren en optimaliseren van hun processtromen.

Benieuwd wat Neobis – The Odoo Company voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0)15 – 219 16 00 of sales@neobis.nl


Neobis – The Odoo Company, dé innovatie voor het MKB