Odoo Experience Brussel 2023

Bezoek de Odoo Experience in Brussel

Til je Odoo kennis naar een hoger niveau en bezoek de Odoo Experience 2023 in Brussel. Sprekers geven inspirerende lezingen over tal van onderwerpen, zoals Odoo's best practices, ontwikkeling, functionaliteiten en bedrijfsgroei. Het evenement vindt plaats van 8-10 november in Brussels Expo.


Na elke sessie is er een Q&A met experts die al je vragen over de bedrijfssoftware kunnen beantwoorden. Ontdek de gloednieuwe versie van Odoo exclusief tijdens de officiële release op het evenement. Odoo 17 bevat nieuwe applicaties en functionaliteiten voor gebruikers.

Ga langs op de beursvloer en ontmoet Odoo Partners van over de hele wereld en bouw meteen zakelijke relaties op. Stel al je vragen en bespreek je projecten met onze partners. Ze staan ter beschikking om je te helpen bij de groei van je bedrijf met de robuuste software van Odoo. De Odoo Experience wordt jaarlijks gehouden en staat bekend als het #1 Open Source Business software evenement ter wereld.

Neobis houdt de ontwikkelingen van Odoo software nauwlettend in de gaten en het team heeft uitgebreide kennis van Odoo 17. Zo zorgen zij ervoor dat het advies precies aansluit op jouw behoeften en voorwaarden. Koop je tickets voor de Odoo Experience 2023 in Brussel of neem direct contact op met de experts van Neobis - Odoo partner.Odoo Roadshow Amsterdam 2023