OpenERP Partner Days

 De meeste nieuwe functionaliteit is toegevoegd aan Project-management, CRM, en Business Intelligence en zal beschikbaar worden in OpenERP versie 5.0.

Door alle presentaties hebben we een zeer positive indruk gekregen van de nieuwe versie van OpenERP. In de komende tijd zullen we de modules testen en gaan werken aan de geplande upgrades bij onze klanten om de functies voor hen beschikbaar te maken.

Gedurende het congres is duidelijk geworden dat OpenERP is uitgegroeid tot een volwassen bedrijfssoftware pakket. Om de concurrentie aan te kunnen met de gevestigde ERP/CRM/BI oplossingen heeft Tiny sprl. nieuwe middelen beschikbaar gesteld.

Zo is het vanaf OpenERP versie 5.0 mogelijk om modules te certificeren waardoor de kwaliteit te waarborgen is. Hierdoor zal het systeem nog stabieler worden.

Om meer garanties te bieden wat betreft continuïteit zal Tiny sprl via haar partners service contracten beschikbaar stellen die afhankelijk van de het soort contract garantie bieden ten aanzien van het oplossen van problemen binnen een acceptabele tijd, de voortdurende ondersteuning van de geïmplementeerde versie en ondersteuning van Tiny sprl. voor migraties naar nieuwe versies.

We kunnen concluderen dat OpenERP 5.0 een volwassen softwarepakket is geworden en klaar is om de strijd aan te gaan met de gevestigde bedrijfssoftware.


Neobis groeit en plant verhuizing