Succes vieren doen wij samen!

De afgelopen maanden hebben wij bij Neobis Business Software Solutions diverse mooie stappen gezet. En om dit te vieren hebben wij vandaag onze Neobis en West collega’s op onze vestiging in Delft getrakteerd op één van de vele Brabantse lekkernijen: Dé echte Bossche bol of sjekladebol van Jan de Groot.

Odoo Gold Partner

De eerste grote mijlpaal is dat Neobis sinds mei 2018 officieel Odoo Gold Partner is! Dit is voor ons een bevestiging van ons expertise in bedrijfssoftware projecten en blijk van waardering vanuit Odoo waar we trots op zijn. Het geeft ons een extra drive om Odoo bedrijfssoftware in Nederland de plaats te geven die het verdient.

Daarnaast hebben wij in de maand juli een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen om samen Odoo bedrijfssoftware breed in te zetten in hun organisatie. Om samen de handen ineen te slaan voor een langdurig partnership. Wij informeren je binnenkort graag verder over deze projecten.

Vacatures Neobis

Lijkt je het leuk om het volgende succes met ons te vieren of ben je benieuwd naar de Brabantse Gezelligheid? Kijk dan snel naar de openstaande vacatures op www.neobis.nl/vacatures!

Namens team Neobis – The Odoo Company een fijne zomervakantie toegewenst!


Neobis behaalt Odoo Gold status