Team bij West verder uitgebreid

Het team van specialisten bij West IT Solutions blijft maar groeien. Waar we aan het begin van dit jaar Wouter Eekhout al aan u hebben mogen voorstellen als onze nieuwste Technical Consultant, mogen wij deze maand zelfs drie nieuwe collega’s welkom heten.

Tim van den Bersselaar, Thijs van Oers en Ferry Bouwens zullen zich vanuit onze vestiging in Breda sterk maken voor onze bedrijfssoftware oplossingen onder de vlag van Neobis, dat sinds deze maand als zustermaatschappij van West IT Solutions onderdeel uitmaakt van onze groep.

Zij stellen zich graag aan u voor!

Tim van den Bersselaar
Ik ben Tim van den Bersselaar, en woon met mijn gezin in het pittoreske Udenhout. Ik sta in mijn omgeving bekent om mijn passie, drive, en streven om samen doelen te bereiken. Dit alles komt samen met mijn passie voor het Open Source gedachtegoed. De laatste jaren ben ik vooral actief met Odoo. Bij Neobis zal ik mij met name bezig houden met Account- en relatiemanagement en het bieden van Support aan onze klanten.


Thijs van Oers
Mijn naam is Thijs van Oers. Ik ben getrouwd en woon in een mooi klein dorpje in Zeeland. De afgelopen jaren heb ik bij diverse software bedrijven gewerkt waarbij bij allen de focus lag op bedrijfssoftware implementaties en ERP systemen. Ik ga met veel enthousiasme bij Neobis aan de slag als Odoo consultant.

Ferry Bouwens
Ik ben Ferry. Samen met mijn kinderen en vrouw woon ik in Breda, 10 minuten lopen van de Grote Markt en 5 minuten van het Neobis kantoor. Ik heb al veel ervaring mogen opdoen binnen de IT wereld. Als Application Manager, Project Manager en als (Sales-) consultant. Mijn passie ligt met name bij Project Management en heb dit inmiddels ook al voor meerdere werkgevers voor mijn rekening mogen nemen. En nu ook als Account- en Projectmanager voor Neobis, dat zich nu als zusterorganisatie van West IT Solutions weer sterk zal maken voor bedrijfssoftware oplossingen.

Deze heren zullen ons Odoo team vanuit de vestiging in Breda versterken, naast de collega’s die zich vanuit Delft met onze Odoo projecten bezighouden. Wij kijken dan ook uit om met elkaar veel uitdagende projecten uit te mogen voeren en mooie resultaten neer te zetten!


Neobis levert SuiteCRM