Volgende stap in aanbod van bedrijfssoftware-oplossingen Neobis en West

Na de samenvoeging van de bedrijfsactiviteiten van Neobis IT & Management Consulting en West IT Solutions op 1 oktober 2016, zetten West en Neobis nu een volgende stap in het versterken van hun propositie in het aanbod van bedrijfssoftware oplossingen. Alle werkzaamheden op het gebied van ERP worden vanaf 1 april 2018 gefaseerd ondergebracht onder Neobis ICT Dienstverlening en uitgevoerd vanuit Delft, Rotterdam en Breda.

Alle aanwezige kennis en expertise gebundeld

“Neobis is al sinds 2004 actief in de markt van open bedrijfssoftware en biedt sinds die tijd een volwaardig portfolio van bedrijfsapplicaties aan, met name aan de bovenkant van het MKB,” vertelt Mark van Deursen, directeur van West IT Solutions én Neobis. “Door de samenvoeging van de bedrijfsactiviteiten van Neobis en West sinds 2016 zijn er grote stappen gezet in kennisuitwisseling en ontwikkeling op het gebied van het slimmer maken van bedrijfssoftware door middel van het inzetten van business intelligence en Data Science. Hiermee kunnen wij onze klanten niet alleen de meest optimale oplossing voor het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen geven, maar deze ook nog van specifieke intelligentie voorzien. Hiermee kan precies die output uit de bedrijfsdata worden gehaald, waarmee inzichten verkregen worden waarmee slimmer op deze data kan worden gestuurd.”

De volgende stap in het optimaal bedienen van de klant

Door deze ontwikkeling is de organisatie aan de volgende stap toe. Het goede van beide bedrijven wordt nu samengebracht in een team van specialisten die onder de pet van Neobis de MKB markt optimaal bedient op het gebied van ERP oplossingen.

Neobis richt zich op het optimaliseren van bedrijfsprocessen voor de MKB markt, met behulp van gerenommeerde en alom bewezen softwareoplossingen. Dit zijn oplossingen als Odoo, voor het inrichten van een solide ERP en CRM omgeving, Alfresco DMS, voor het beheren van documenten en Pentaho BI, voor het samenvoegen van alle data tot slimme informatie waarmee inzichten verkregen kunnen worden en sturing kan worden gegeven aan de organisatie gestoeld op deze gegevens.

Nieuwe bedrijfsstructuur, nieuwe vestiging

Door deze nieuwe organisatiestructuur is er voor gekozen om de uitvoering van deze activiteiten niet alleen vanuit Delft en Rotterdam te laten plaatsvinden, maar ook vanuit onze nieuwe locatie in Breda. “Dus dichter bij de klant,” aldus Van Deursen.

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor slimme bedrijfssoftware voor uw organisatie of bent u benieuwd naar ons nieuwe team of pand? Laat het ons weten via info@neobis.nl of bel ons op 015 219 1600. Wij ontvangen u graag!


Team bij West verder uitgebreid