Preview Odoo versie 16

Nieuwe versie van Odoo

Elk jaar presenteert Odoo een nieuwe versie van de software. Inmiddels zijn we aangekomen bij versie 16. Gebruikers ontdekken alle verbeteringen, extra functionaliteit en soms zelfs een hele nieuwe app. De nieuwe versie wordt jaarlijks gepresenteerd tijdens de Odoo Experience. In 2022 vindt het evenement plaats van 12-14 oktober in Brussel.

Ontdek nieuwe features ​

Uiteraard moet er voor die tijd veel gedaan worden om te komen tot een nieuwe versie. Vanuit Neobis gaan we je de komende maanden meenemen in de ontwikkeling van deze versie en krijg je een kijkje in de functionaliteit die gaat komen. Functionaliteiten die we bespreken zijn onder andere het documenteren van de processen, de website, abonnementen, verhuur, afletteren van de bank, wisselkoers, credit limit en een intelligente manier om je Odoo omgeving te laten communiceren met je klanten.

Wat zegt Odoo zelf

Odoo introduceert een aantal nieuwe functies en wil met versie 16 de prestaties verbeteren. Odoo 16 is de snelste, de meest gebruiksvriendelijke en het meest high-end in vergelijking met de vorige versies. Odoo staat bekend om zijn sterk geïntegreerde en gebruiksvriendelijke modules die fungeren als de basisbouwsteen van de gehele Odoo-database. De bestaande modules van Odoo zullen een aanzienlijk aantal extra functies en tools hebben die erin zijn geïntegreerd om meer workflow en efficiëntie te garanderen.

Ontdek meer over Odoo  From CAD file to Odoo Sales and Production Order