Nieuwe ERP omgeving voor Runnerz

ERP met Odoo

Ook bij Neobis zijn wij druk bezig met nieuwe interessante projecten zoals bij Runnerz die op zoek was naar een goed werkende ERP oplossing, voor de inkoop met voorraad, het servicedeel met ticketing en klachtenregistratie en de financiële transactie afhandeling.

Op dit moment is Neobis bezig met het vooronderzoek waarbij Odoo het uitgangspunt is. Op basis van dit vooronderzoek (oplossingen met impactanalyse) wordt de scope voor de verdere implementatie vastgesteld.

Odoo voor Runnerz

Runnerz is de enige organisatie in Nederland die een vergunning van de Nederlandse staat heeft voor het online en offline aanbieden van weddenschappen op paardenrennen. Naast de weddenschappen op de renbanen en de 40 verkooppunten in het land is er een online tak, waar weddenschappen worden afgesloten via de website. Hier kunnen klanten vrijwel 24 uur per dag wedden op paardenrennen die over de hele wereld worden gehouden. Via de website zijn alle races live te volgen via een videostream. 

Runnerz.nl maakt onderdeel uit van het bedrijf ZEbetting & Gaming Nederland BV, wat weer onderdeel is van ZEturf France LTD. ZEturf France LTD is een Franse organisatie die haar totalisator diensten aanbiedt aan weder organisaties. ZEturf Frans LTD is vertegenwoordigd in meer dan 30 landen. 

Geschikte ERP oplossing

Runnerz was al enige tijd op zoek naar een goed werkende ERP oplossing, voor de procesdelen inkoop met voorraad (t.b.v. service en onderhoud op de machines), het servicedeel (zoals online ticketing en klachtenregistratie) en voor het afwikkelen van alles financiële transacties. Neobis is bezig met een vooronderzoek met Odoo als uitgangspunt. Op basis van deze analyse (oplossingen met impactanalyse) wordt de scope voor de verdere implementatie vastgesteld. .

Op dit moment zijn we ook bezig met andere projecten waar wij u een volgende keer graag verder over informeren.


Odoo projecten bij onze Neobis klanten