Odoo migratie bij REZ Safety Group

Bedrijfssoftware van Odoo

REZ Safety Group installeert excellente valbescherming. Het bedrijf is expert op het gebied van valbeveiliging en is partner in het hele traject; van productie en installatie tot de training van medewerkers. REZ Safety Group werkt al lange tijd met de bedrijfssoftware van Odoo. Neobis heeft de Odoo omgeving geüpgraded naar versie 15. Een upgrade van dit soort omgevingen kan een grote impact hebben op de organisatie. Odoo verleent support op de laatste drie versies, waardoor een upgrade wenselijks was voor een optimaal gebruiksgemak. 

Nieuwe Odoo functionaliteiten

In de loop van de jaren is er binnen deze organisatie een hele hoop kennis opgebouwd over het gebruik van Odoo en door een goede afstemming, voorbereiding en uiteraard het testen zijn we in staat geweest deze omgeving in een zeer korte tijd om te zetten naar de nieuwere versie. Versie 15 van Odoo biedt meer en nieuwe functionaliteiten. Voor REZ Safety Group was Just in Time een belangrijke nieuwe feature: het systeem houdt rekening met wanneer een artikel nodig is én let ook op de levertijd. Zo worden bestellingen altijd op tijd geplaatst.

Unieke ervaring voor klanten

Het blijft een bijzondere ervaring voor de klant; de ene dag werken medewerkers nog met de oude omgeving en de volgende dag kunnen ze al inloggen in de nieuwe omgeving. Zo kunnen ze direct weer verder met het werk van de vorige dag. Wij wensen REZ Safety Group veel plezier toe met de nieuwe Odoo versie.

Ontdek meer over Odoo  


Odoo implementatie bij Sanoco