Odoo projecten bij onze Neobis klanten

Bij Neobis zijn wij volop in de weer om voor onze klanten software omgevingen te realiseren die ze ondersteunen in het dagelijks werk. Door het automatiseren van bepaalde bedrijfsprocessen lukt het om het werk te optimaliseren, te vereenvoudigen en beter inzichtelijk te maken. Ook in dit kwartaal bouwen wij samen met onze klanten aan mooie projecten.

Implementatie Odoo bij Pastoe

Zo zijn wij voor meubelontwerp en -fabricagebedrijf Pastoe bezig met de implementatie van Odoo voor een deel van hun assortiment. Voor dit deel, waaronder ook De Amsterdammer, wordt een omgeving ingericht waarin het hele logistieke proces van productie, inkoop, verkoop en administratie wordt bijgehouden en verwerkt.

Odoo omgeving ShirlZ

Ook de Odoo omgeving van ShirlZ is inmiddels live gegaan. Voor deze corporate fashion leverancier realiseerden wij een omgeving waarin niet alleen de inkoop, verkoop, productie en financieel in zijn geautomatiseerd, maar ook een omgeving waar de maatvoering van de producten in opgenomen kan worden.

Daarnaast zijn we met verschillende projecten bezig bij andere klanten waar wij u een volgende keer graag verder over informeren.

Al met al allemaal mooie en uitdagende projecten waar wij met trots aan mogen werken.


IT FIRST vernieuwd haar ERP omgeving met Odoo