Roos + Bijl kiest voor Neobis

Roos+Bijl BV heeft Neobis als partner gekozen voor het realiseren en beheren van haar webapplicaties. Roos+Bijl BV maakt daarmee een bewuste keuze voor Open Source oplossingen wat uitstekend past binnen de MVO denkwijze om kennis en kunde te delen.

Ingenieursbureau Roos+Bijl

Roos+Bijl BV is een advies- en ingenieursbureau gespecialiseerd in de ondergrondse infrastructuur. Zij ontwerpen kabel en leiding tracés voor een breed scala aan opdrachtgevers. Behalve technische kabels en leidingen ontwerpen voor distributie en transport verzorgen ze ook andere werkzaamheden. Haalbaarheidsstudie, tracéverkenning, tracéstudie, bestek schrijven, vergunningen, rechten van opstal, kabel- en leiding registratie (vastleggen eigendom), netwerk beheer, afhandelen klic aanvragen, WION advies, verhalen van graafschade, financiële en juridische zaken, magneetveldzone berekeningen, beïnvloedingsberekeningen, kathodische bescherming, projectmanagement, directievoering en toezicht behoren tot de diensten die Roos + Bijl levert.

Partner met praktische oplossingen

“Neobis is een partner die creatief meedenkt en onze ideeën vertaalt naar praktische oplossingen. Ze hebben ons geleerd te werken met de agile-methode Scrum, waardoor we oplossingen krijgen die waardevol zijn voor onze organisatie, binnen de gestelde tijd en kosten,” zegt directeur Hans Bijl. Scrum is een projectmethodiek waarin een project wordt opgeknipt in kleinere deelprojecten. Ieder deelproject richt zich op de creatie van meerwaarde en resulteert in een werkende oplossing. De inhoud van een deelproject wordt samen en voor aanvang van het deelproject bepaald. Hiermee kunnen voortschrijdende inzichten in voorgaande deelprojecten eenvoudig worden verwerkt. Dit resulteert in meer kwalitatief hoogstaande oplossingen in vergelijking met traditionele projectmethodieken.”


Danone kiest voor OpenERP