Business software solutions
Odoo open source ERP


Wil je meer weten, laat dan je gegevens achter.
Of kijk hieronder voor nog meer details.

Uw bedrijfsprocessen volledig geautomatiseerd

 
 
Het centraal beheren van al u data heeft veel voordelen. Zo kan er effectief worden gewerkt, doordat alle gegevens maar één keer hoeven te worden ingevoerd. Deze informatie vervolgens vanuit verschillende disciplines binnen de organisatie te benaderen. Zo werken verschillende afdeling samen aan dezelfde data en voorkomt dit dubbele data en onoverzichtelijke gegevens.

ERP-software (Enterprise Resources Planning)


Neobis is de juiste partner om uw bedrijfsomgeving zo in te richten, dat u op een effectievere en efficiëntere manier kunt werken. Binnen een ERP-systeem zijn meerdere modules beschikbaar die u kunt combineren en integreren waardoor het hele bedrijfsproces ondervangen wordt.

Gegevensstromen op het gebied van Productie en logistiek, Voorraadbeheer, Boekhouding, CRM, HRM, urenregistratie, sales, facturatie en projecten kunnen zo volledig worden geautomatiseerd. En doordat al deze modules onderdeel uitmaken van één systeem, zijn alle gegevens aan elkaar gekoppeld waardoor er in één oogopslag inzicht te krijgen is in de actuele stand van zaken. Een ERP-systeem maakt het werken dus sneller, slimmer en makkelijker.

Odoo
Neobis zet de Open Source software van Odoo in om u te ondersteunen in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Met deze software kunnen alle bedrijfsmatige aspecten van uw organisatie op flexibele wijze beheersbaar en overzichtelijk vast worden gelegd. De modules van Odoo zijn modulair in te zetten en zijn al vanaf één module beschikbaar.

Vraag een gratis Demo account aan.

Waarom Odoo door Neobis?

Neobis gaat met Odoo verder dan een ERP oplossing alleen. Wij zetten die oplossing in, die u helpt met het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Wij ondersteunen dan ook niet alleen met Odoo, maar bieden ook oplossingen voor Document Management (DMS) en Business Intelligence (BI). Losstaand of geheel geïntegreerd met Odoo! Maar er zijn meer redenen om uw Odoo project met Neobis aan te pakken:

  • Wij zijn officieel Odoo Partner en lid van Odoo Netwerk Nederland (ONN).
  • Wij hebben ruime ervaring met het implementeren van Odoo.
  • Samen met u bekijken we hoe met Odoo het rendement van uw onderneming vergroot kan worden.
  • Wij zorgen voor een vlekkeloze overgang en integratie van Odoo met uw huidige software. U kunt ook eerst enkele Odoo modules uitproberen en later opschalen.
  • Met maatwerk modules kan Neobis intelligentie en functionaliteit aan de Odoo software toevoegen. Hiermee kunt u de maximale efficiëntie uit uw organisatie halen

Wil je meer weten of verder praten met een goed kop koffie erbij?

Laat dan hieronder je gegevens achter, je hoort zo snel mogelijk van ons!

Bedankt voor je bericht.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.